Personal trainer Jarmo Bäckman

 

Olen kauniaislainen entinen aktiiviurheilija, ja monipuolinen liikunta on elämäntapani. Valmentaminen on ollut lähellä sydäntäni  jo pitkään.

 

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You, EHFA), kuntosaliohjaaja  (Trainer4You), hyvinvointivalmentaja (Trainer4You), myofaskiaalinen harjoittelu (Trainer4You), kinesioteippaus (HE Fysio) ja filosofian maisteri

 

Tämänhetkiset työtehtävät

IT-alalla sovellusarkkitehti, personal trainer, karateopettaja ja itsepuolustuskouluttaja

 

Liikuntatausta

Olen koko ikäni liikkunut monipuolisesti: jalkapallo (päälaji), jääkiekko, käsipallo, jujutsu, karate (nykyinen päälaji), kuntosali, toiminnallinen harjoittelu, kehonpainoharjoittelu, lenkkeily, hiihto ja rullaluistelu.

 

Valmennuskokemus

Minulla on valmennuskokemusta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta. Lajeina: jalkapallo (kahdeksan vuotta juniorijoukkueen valmentajana), karateopetus (yli 15 vuotta), itsepuolustuskoulutus, fyysinen kuntovalmennus eri lajien oheisharjoitteluna, kuntosaliohjaus ja kuntonyrkkeily.

 

Vahvuuteni personal trainerina

Olen tavoitteisiisi paneutuva, kannustava ja luotettava personal trainer.  Pitkän ja monipuolisen työ-, urheilu- ja valmennuskokemukseni kautta pystyn antamaan juuri sinulle  sopivaa ja räätälöityä valmennusta, olet sitten vasta-alkaja tai tavoitteellinen kilpaurheilija. Olen valmentajana sinua varten!

 

Erityisosaaminen

Urheilulajien fyysinen oheisharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, kehonpainoharjoittelu, kuntosaliharjoittelu, kamppailulajit ja itsepuolustus

 

Asiakaslupaukseni

Hyvin suunnitellulla, oman lähtötasosi, tarpeittesi ja tavoitteittesi mukaisesti laaditulla harjoitusohjelmalla  saavutat parhaan tuloksen.  Huolellisella ohjelman läpikäynnillä ja opastuksella takaan turvallisen harjoittelun ja kehittymisen.