Ale!

N&G Tunnetko itsesi starttipaketti – 1kk seurantajakso sis mittari, fb life, Tanita, 45 min palaute

 249,00

N&G Tunnetko itsesi starttipaketti sisältää Firstbeat Life 1kk mittausjakso, Firstbeat mittari, Firstbeat Life sovelluksen aktivointi mittaukseen, Tanita kehonkoostumusmittaus sekä PT:n antama 45 minuutin sparraus ja palaute.

Firstbeat Life on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka avaa tarkasti stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannetta. Tulokset ja historia on luettavissa sovelluksesta myös maksetun mittausjakson jälkeen.

Käyttämämme Tanita -kehonkoostumusmittaus tarjoaa runsaasti tietoa kehon koostumuksesta. Paitsi rasvaprosentin, sisäelinten ympärille kertyvän viskeraalisen rasvan ja lihasmassan lisäksi saat myös tietää kehosi metabolisen iän.

Firstbeat mittalaite jää mittauksen jälkeen sinulle itsellesi ja jatkossa voit ostaa edullisempia Firstbeat seurantamittausksia tai N&G Tunnetko itsesi seurantajaksoja terveytesi ja hyvinvointisi tueksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “N&G Tunnetko itsesi starttipaketti – 1kk seurantajakso sis mittari, fb life, Tanita, 45 min palaute”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nice & Guys kuntosali Kauniaisissa

Kauniaistentie 7
02700 Kauniainen
asiakaspalvelu@niceandguys.fi
+358505257735

Meillä käy maksuvälineenä

Maksuvälineenä käy myös Edenred
Maksuvälineenä käy myös ePassi
Maksuvälineenä käy myös Smartum
Maksuvälineenä käy myös Eazybreak

Yhteistyössä:

 

Nice Gym - Naisten kuntosali Espoossa

© 2021 Nice & Guys | Tietosuojaseloste | Kaikki oikeudet pidätetään | Powered by Makum

Shopping Cart
Vieritä ylös