Liity jäseneksi

Ei sitoutumisaikaa - 59€/kk

Liity jäseneksi

Nice & Guys jäsenenä et sitoudu pitkiin vuosisopimuksiin, vaan jäsenyytesi jatkuu kuukauden irtisanomisajalla niin kauan kuin itse haluat. 

Meillä voit maksaa myös Smartumilla, E-passilla, Edenredillä tai Eazybreakilla.

Meillä voit maksaa myös Smartumilla, E-passilla, Edenredillä tai Eazybreakilla.

Jäsenehdot

Jäsenehdot

Nice & Guys kuntosalin jäsenyys oikeuttaa harjoittelemaan Nice & Guys kuntosalilla Kauniaisissa. Asiakas pääsee sisälle henkilökohtaisella kulkuavaimella, joka sisältyy liittymismaksuun. Kulkuavainta ei saa luovuttaa kenellekään toiselle, ja samaa kulkuavainta saa käyttää vain yksi ihminen.

 Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva, kalenterikuukauden irtisanomisajalla, kunnes asiakas sen itse irtisanoo. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään. Irtisanomiskuukautta ei voi laittaa tauolle. Jäsenellä on oikeus käyttää Nice & Guys kuntosalin palveluita normaalisti irtsanomisajan aikana. Jäsenyyden voi irtisanoa nettisivujen kautta, oman jäsennumeron avulla, tai s-postitse asiakaspalvelu@niceandguys.fi. Mikäli jäsenyyden irtisanoo s-postitse, tulee irtisanominen tehdä viimeistään kuukauden 25.mennessä, jos haluaa että irtisanominen rekisteröityy meneillään olevalle kuukaudelle, ja päätty seuraavan alkavan kuukauden päähän. Nettisivujen kautta jäsenyyden voi irtisanoa aina kuukauden viimeiseen päivään asti klo 24.00. Jäsennumero löytyy s-postitse saadusta laskusta tai sitä voi kysyä Nice & Guys:in asiakaspalvelusta. 

Jäsen maksaa liittyessään hinnaston mukaisen aloitusmaksun sekä loppukuukauden maksun. Jäsen on saanut aloittaessaan laskun sähköpostiinsa. Laskussa on jäsenkohtainen viitenumero, joka on aina sama, kuukaudesta toiseen. Jäsen vastaa siitä että lasku maksetaan aina eräpäivään mennessä, ja että maksu ohjelmoidaan toistuvalle maksulle asiakkaan omassa verkkopankissa. Jäsen vastaa oman pankkinsa kanssa mahdollisesti tehtävistä e-lasku sopimuksista jolla mahdollistetaan kuntosalin automaattiset kuukausiveloitukset. Eräpäivän jälkeen tulleista maksuista peritään asiakkaalta viivästyskorkoa voimassa olevan korkolain mukaan. Lisäksi asiakkaalta voidaan periä myöhästymisestä joutuvat perintäkulut. Mikäli jäsen huomautuksista huolimatta laiminlyö sopimuksen mukaiset maksut voidaan jäsenyys irtisanoa välittömin vaikutuksin.

Jäsenkortti on aina oltava mukana kuntosalille tultaessa, ja kortti on henkilökohtainen, eikä sitä saa lainata tai luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Jäsenen on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä jäsenyyden varmistamiseksi. Jäsenkortin väärinkäytöstä voi seurata jäsenyyden purkaminen ilman erillistä varoitusta. Mikäli kuntosalin jäsen päästää luvatta sisälle henkilön, jolla ei ole voimassa olevaa jäsenyttä, seuraa siitä 150€ sakko, sekä jäsenyyden menetys välittömin seurauksin. Jos jäsenyys lopetetaan väärinkäytöksen takia, ei meneillään olevan kuukauden kuukausimaksua, tai mahdollisia muita ennalta maksettuja kuukausimaksuja, hyvitetä asiakkalle. Jäsenkortin katoamisesta on ilmoitettava Nice & Guys:in asiakaspalveluun välittömästi. Uudesta kortista veloitetaan hinnaston mukainen hinta.

 Jäsenellä on oikeus käyttää pukuhuoneita ja pukukaappeja kuntoillessaan Nice & Guys kuntosalin aukioloaikoina. Varusteiden ja vaatteiden jättäminen pukuhuoneisiin tai pukukaappeihin kuntoilutuokiota pidemmäksi aikaa, tai yön yli ei ole sallittu. Nice & Guys kuntosalilla on oikeus avata ja tyhjentää päivän päätteeksi  lukossa olevat kaapit. Nice & Guys ei vastaa pukuhuoneista mahdollisesti katoavista tavaroista.

 Jäsen on vastuussa siitä että Nice & Guys:in tarjoamat liikuntamahdollisuudet sopivat hänelle ja tarvittaessa varmistettava asia lääkäriltään. Jäsen sitoutuu käyttämään laitteita niiden käyttöohjeiden ja opastuksen mukaisella tavalla.

 Jäsen on velvollinen seuraamaan kuntosalilla tai verkkosivuilla osoitteessa www.niceandguys.fi olevia viestejä ja noudattamaan niitä.

Kuntosalia voidaan käyttää myös erilaisissa yritystilaisuuksissa ja mahdollisesti mainoskuvauksissa, jolloin kuntosali voi hetkellisesti olla suljettuna. Myös kesäaikana, juhlapyhinä ja juhlapyhien aattoina kuntosalisaattaa olla suljettu tai aukioloaikoja on lyhennetty. Näistä ja muista erikoistapauksista ilmoitetaan hyvissä ajoin näkyvällä paikalla kuntosalin tiloissa tai verkkosivuilla.

 Alkoholin, päihteiden ja Suomen laissa kiellettyjen aineiden nauttiminen tai tuominen Nice& Guys:in tiloihin tai tilaisuuksiin on kielletty. Tupakointi ei ole sallittu missään Nice & Guys:in tiloissa. Nice & Guys:in tiloissa asiakkaan edellytetään käyttäytyvän yleisesti hyväksyttyjen normien mukaisesti, muut huomioon ottaen ja yleisen viihtyvyyden edellyttämällä tavalla. Asiakas ei saa käytöksellään häiritä muita asiakkaita. Mikäli asiakas käyttäytyy jonkun edellä mainitun säännöksen vastaisesti, on Nice & Guys:lla oikeus päättää asiakkaan jäsenyys välittömästi, ilman erillistä varoitusta.  

 Jäsen sitoutuu ilmoittamaan yhteystietojensa muutokset Nice & Guys:in verkkosivujen kautta tai s-postitse asiakaspalveluun.

 Jäsen voi laittaa jäsenyyden tauolle 15€/kk taukomaksua vastaan. Taukoa ei tarvitse perustella ja jäsenyyden voi laittaa tauolle verkkosivujenkautta. Taukoilmoituksen voi tehdä verkkosivujen kautta viimeistään taukokuukautta edeltävän kuukauden aikana, Jo alkanutta kuukautta ei voi laittaa tauolle. 

 Nice & Guys ilmoittaa asiakkailleen arvonlisäveromuutoksen tai muun mahdollisen muutoksen hinnoissa vähintään kuukautta ennen tällaisten muutosten siirtymistä jäsenen kuukausimaksuihin. Ilmoitus on esillä näkyvällä paikalla kuntosalin tiloissa. Hinnat tarkistetaan kalenterivuosittain.

 Nice & Guys varaa itselleen oikeuden muuttaa tämän sopimuksen etuja ja ehtoja ilmoittamalla siitä kuntosalin tiloissa tai muulla tavalla vähintään kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa.

 Kaikki erimielisyyden pyritään aina selvittämään ja neuvottelemaan hyvässä hengessä. Mikäli se ei jostain syystä onnistu, käsitellään tästä sopimuksesta johtuvat riitaisuudet Espoon Käräjäoikeudessa.

Usein kysyttyä

1. PITÄÄKÖ MINUN SITOUTUA PIDEMMÄKSI AIKAA, ESIMERKIKSI VUODEN SOPIMUKSEEN?

Ei tarvitse. Nice&Guy kuntosalilla olet jäsen vain niin kauan kuin itse haluat. Jäsenyytesi on toistaiseksi voimassa oleva, ja jatkuu kunnes sen itse päätät. Jäsenyys on verrattavissa sanomalehtitilaukseen, joka jatkuu kunnes asiakas ilmoittaa haluavansa lopettaa sen.

2. MITEN MINUN PITÄÄ TOIMIA JOS HALUAN LIITTYÄ JÄSENEKSI?

Jäseneksi voit liittyä verkkosivujen kautta kohdassa Liity tästä. Saat liittymisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi, jossa on myös linkki laskuihin. Laskuja on kaksi; aloitusmaksu lasku sekä kuukausimaksu. Liittymismaksu tulisi maksaa heti, ja tämän jälkeen voit noutaa jäsenkorttisi nice&guysin toimiston aukioloaikoina.  Uusille asiakkaille järjestetään joka viikko Nice Intro perehdytystunti, jossa opastetaan laitteiden käyttöä ja kerrotaan salin toiminnasta. 

3. MITEN MAKSAN KUUKAUSIMAKSUNI?

Kun olet liittynyt saat vahvistusviestin s-postiisi, ja siinä on linkki laskuihin. Kuukausimaksun eräpäivä on aina kuukauden 1.päivä, ja viitenumero on aina sama, joten lasku kannattaa laittaa toistuvalle maksulle omassa verkkopankissaan.

4. ENTÄ JOS HALUAN MAKSAA LIIKUNTASETELEILLÄ?

Sekin onnistuu hyvin. Liikuntaseteleillä voi maksaa kuukausimaksuja etukäteen joko yhden tai useamman kuukauden kerrallaan. Liikuntaseteleillä voit maksaa aina kokonaisia kuukausia, ja setelit tulisi toimittaa Nice Gymin toimistolle viimeistään edellisen kuukauden 20. päivään mennessä.

5. VOIKO JÄSENYYDEN LAITTAA TAUOLLE ESIM KESÄLOMAN AJAKSI?

Kyllä voi. Jäsenyyden voi laittaa tauolle 15€/kk taukomaksua vastaan. Tauon voi kätevästi ilmoittaa verkkosivujen kautta kohdassa muokkaa tietojasi. Kun taukokuukausi on ohi, jatkuu jäsenyys automaattisesti kuten aiemmin ja kortti toimii heti seuraavan kuukauden 1. päivänä.

6. EN OLE KOSKAAN AIKAISEMMIN KÄYNYT SALILLA, JOTEN VOINKO ALOITTAA NICE &GUYS KUNTOSALILLA?

Kyllä voit. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja valmiit ohjelmat tekevät harjoittelusta mutkatonta ja helppoa. Uusille jäsenille suunnatulla Nice Intro perehdytystunnilla opastetaan laitteiden käyttöä ja neuvotaan miten laitteet toimivat.  Ihan aloittelijoille suositellaan Oma Intro perehdytystuntia, joka on henkilökohtainen ja sisältää paitsi laiteopastuksen myös henkilökohtaisen ohjelman teon sekä kehonkoostumusmittauksen. Oma Intro tunnin hinta on 59€, ja ajan voi varata asiakaspalvelustamme.

7. LÖYTYYKÖ SALILTA KUNNON LÄMMITTELYLAITTEET, ESIMERKIKSI JUOKSUMATTO?

Kyllä löytyy. Salillamme on kaksi juoksumattoa vierekkäin, joten siinä voi juostessa vaikka rupatella ystävättären kanssa. Lämmittelyyn voi hyvin valita myös tehokkaan crosstrainerin tai jalkalihaksia vahvistavan kuntopyörän. Myös selkänojallinen kuntopyörä löytyy valikomasta.

Muokkaa tietojasi

Muokkaa tietojasi tästä

Nice & Guys kuntosali Kauniaisissa

Kauniaistentie 7
02700 Kauniainen
asiakaspalvelu@niceandguys.fi
+358505257735

Meillä käy maksuvälineenä

Maksuvälineenä käy myös Edenred
Maksuvälineenä käy myös ePassi
Maksuvälineenä käy myös Smartum
Maksuvälineenä käy myös Eazybreak

Yhteistyössä:

 

Nice Gym - Naisten kuntosali Espoossa

© 2021 Nice & Guys | Tietosuojaseloste | Kaikki oikeudet pidätetään | Powered by Makum

Shopping Cart
Scroll to Top