Liity jäseneksi

Ei sitoutumisaikaa

Liittymismaksu

39€

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys

59€ /kk

 • Liittymismaksu 39€
 • Ei pitkää sitoutumista (kalenterikuukausi)

Vuoden jäsenyys

590€ /vuosi

 • Liittymismaksu 0€ (norm. 39€)
 • Hinta norm. 708€ + aloitusmaksu 39€
 • Asiakkuus päättyy automaattisesti määräajan jälkeen
 • Määräaikaista jäsenyyttä ei voi tauottaa

Meillä käy maksuvälineinä kaikki liikuntaedut:

Edenred, ePassi, Smartum sekä Eazybreak.

Personal Trainer palvelut ja paketit:

 

Mukavasti alkuun

395€

 • 5 tapaamista, sisältäen ohjelman teon.
 • Alkukartoitus
 • Loppuraportti

Voimaa ja energiaa

759€

 • 10 tapaamista, sisältäen ohjelman 1-2 ohjelmantekoa. Alku- ja loppukartoitus. Alku- ja loppukartoitus sisältää lihaskunto- aerobisen ja liikuuvuustestit, sekä kehonkoostumusmittauksen. Valmennukseen kuuluu tekstiviestituki arkisin klo 9-18

Uusi elämä

1450€

 • 20 tapaamista, sisältäen 2-4 ohjelmantekoa. Alku- ja loppukartoitus. Alku- ja loppukartoitus sisältää lihaskunto- aerobisen ja liikuuvuustestit, sekä kehonkoostumusmittauksen. Valmennukseen kuuluu tekstiviestituki arkisin klo 9-18

Hinnasto

Rajaton kuntosaliharjoittelu 59€/kk
Avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä


Aloitus-/liittymismaksu 39€


Perus kuntosaliohjelma (laitteilla) 69€ 
Henkilökohtainen perehdytystunti, joka sisältää saliopastuksen, laitteiden käyttöopastuksen, henkilökohtaisen perusohjelman teon sekä kehonkoostumusmittauksen. Suositellaan kaikille aloittelijoille!


Räätälöity Personal Trainer kuntosaliohjelma  135€
Personal Trainerin tai Fysioterapeutin tekemä räätälöity kuntosaliohjelma, jossa kuntosaliohjelma tehdään asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja tavoitteiden mukaan. PT-ohjelmaan sisältyy lihaskuntotestit, kehonkoostumusmittaus, sekä luonnollisesti ohjelman läpikäynti yhdessä personal trainerin/fysioterapeutin kanssa. Asiakas saa ohjelman, jossa on sekä kuvalliset että kirjalliset ohjeet.


Kehonkoostumusmittaus   39€
Mitataan kehon rasvaprosentti, lihasmassan määrä, sisäelinten ympärille kertyvä rasva (viskeraalinen rasva), metabolinen ikä sekä perusaineenvaihdunta.


Taukomaksu   15€
Jäsenyyden voi laittaa tauolle esim loman ajaksi 15€/kk taukomaksua vastaan.


Uusi kulkuavain   15€

Jäsenehdot

Jäsenehdot

Nice & Guys kuntosalin jäsenyys oikeuttaa harjoittelemaan Nice & Guys kuntosalilla Kauniaisissa. Asiakas pääsee sisälle henkilökohtaisella kulkuavaimella, joka sisältyy liittymismaksuun. Kulkuavainta ei saa luovuttaa kenellekään toiselle, ja samaa kulkuavainta saa käyttää vain yksi ihminen.

 Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva, kalenterikuukauden irtisanomisajalla, kunnes asiakas sen itse irtisanoo. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään. Irtisanomiskuukautta ei voi laittaa tauolle. Jäsenellä on oikeus käyttää Nice & Guys kuntosalin palveluita normaalisti irtsanomisajan aikana. Jäsenyyden voi irtisanoa nettisivujen kautta, oman jäsennumeron avulla, tai s-postitse asiakaspalvelu@niceandguys.fi. Mikäli jäsenyyden irtisanoo s-postitse, tulee irtisanominen tehdä viimeistään kuukauden 25.mennessä, jos haluaa että irtisanominen rekisteröityy meneillään olevalle kuukaudelle, ja päätty seuraavan alkavan kuukauden päähän. Nettisivujen kautta jäsenyyden voi irtisanoa aina kuukauden viimeiseen päivään asti klo 24.00. Jäsennumero löytyy s-postitse saadusta laskusta tai sitä voi kysyä Nice & Guys:in asiakaspalvelusta. 

Jäsen maksaa liittyessään hinnaston mukaisen aloitusmaksun sekä loppukuukauden maksun. Jäsen on saanut aloittaessaan laskun sähköpostiinsa. Laskussa on jäsenkohtainen viitenumero, joka on aina sama, kuukaudesta toiseen. Jäsen vastaa siitä että lasku maksetaan aina eräpäivään mennessä, ja että maksu ohjelmoidaan toistuvalle maksulle asiakkaan omassa verkkopankissa. Jäsen vastaa oman pankkinsa kanssa mahdollisesti tehtävistä e-lasku sopimuksista jolla mahdollistetaan kuntosalin automaattiset kuukausiveloitukset. Eräpäivän jälkeen tulleista maksuista peritään asiakkaalta viivästyskorkoa voimassa olevan korkolain mukaan. Lisäksi asiakkaalta voidaan periä myöhästymisestä joutuvat perintäkulut. Mikäli jäsen huomautuksista huolimatta laiminlyö sopimuksen mukaiset maksut voidaan jäsenyys irtisanoa välittömin vaikutuksin.

Jäsenkortti on aina oltava mukana kuntosalille tultaessa, ja kortti on henkilökohtainen, eikä sitä saa lainata tai luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Jäsenen on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä jäsenyyden varmistamiseksi. Jäsenkortin väärinkäytöstä voi seurata jäsenyyden purkaminen ilman erillistä varoitusta. Mikäli kuntosalin jäsen päästää luvatta sisälle henkilön, jolla ei ole voimassa olevaa jäsenyttä, seuraa siitä 150€ sakko, sekä jäsenyyden menetys välittömin seurauksin. Jos jäsenyys lopetetaan väärinkäytöksen takia, ei meneillään olevan kuukauden kuukausimaksua, tai mahdollisia muita ennalta maksettuja kuukausimaksuja, hyvitetä asiakkalle. Jäsenkortin katoamisesta on ilmoitettava Nice & Guys:in asiakaspalveluun välittömästi. Uudesta kortista veloitetaan hinnaston mukainen hinta.

 Jäsenellä on oikeus käyttää pukuhuoneita ja pukukaappeja kuntoillessaan Nice & Guys kuntosalin aukioloaikoina. Varusteiden ja vaatteiden jättäminen pukuhuoneisiin tai pukukaappeihin kuntoilutuokiota pidemmäksi aikaa, tai yön yli ei ole sallittu. Nice & Guys kuntosalilla on oikeus avata ja tyhjentää päivän päätteeksi  lukossa olevat kaapit. Nice & Guys ei vastaa pukuhuoneista mahdollisesti katoavista tavaroista.

 Jäsen on vastuussa siitä että Nice & Guys:in tarjoamat liikuntamahdollisuudet sopivat hänelle ja tarvittaessa varmistettava asia lääkäriltään. Jäsen sitoutuu käyttämään laitteita niiden käyttöohjeiden ja opastuksen mukaisella tavalla.

 Jäsen on velvollinen seuraamaan kuntosalilla tai verkkosivuilla osoitteessa www.niceandguys.fi olevia viestejä ja noudattamaan niitä.

Kuntosalia voidaan käyttää myös erilaisissa yritystilaisuuksissa ja mahdollisesti mainoskuvauksissa, jolloin kuntosali voi hetkellisesti olla suljettuna. Myös kesäaikana, juhlapyhinä ja juhlapyhien aattoina kuntosalisaattaa olla suljettu tai aukioloaikoja on lyhennetty. Näistä ja muista erikoistapauksista ilmoitetaan hyvissä ajoin näkyvällä paikalla kuntosalin tiloissa tai verkkosivuilla.

 Alkoholin, päihteiden ja Suomen laissa kiellettyjen aineiden nauttiminen tai tuominen Nice& Guys:in tiloihin tai tilaisuuksiin on kielletty. Tupakointi ei ole sallittu missään Nice & Guys:in tiloissa. Nice & Guys:in tiloissa asiakkaan edellytetään käyttäytyvän yleisesti hyväksyttyjen normien mukaisesti, muut huomioon ottaen ja yleisen viihtyvyyden edellyttämällä tavalla. Asiakas ei saa käytöksellään häiritä muita asiakkaita. Mikäli asiakas käyttäytyy jonkun edellä mainitun säännöksen vastaisesti, on Nice & Guys:lla oikeus päättää asiakkaan jäsenyys välittömästi, ilman erillistä varoitusta.  

 Jäsen sitoutuu ilmoittamaan yhteystietojensa muutokset Nice & Guys:in verkkosivujen kautta tai s-postitse asiakaspalveluun.

 Jäsen voi laittaa jäsenyyden tauolle 15€/kk taukomaksua vastaan. Taukoa ei tarvitse perustella ja jäsenyyden voi laittaa tauolle verkkosivujenkautta. Taukoilmoituksen voi tehdä verkkosivujen kautta viimeistään taukokuukautta edeltävän kuukauden aikana, Jo alkanutta kuukautta ei voi laittaa tauolle. 

 Nice & Guys ilmoittaa asiakkailleen arvonlisäveromuutoksen tai muun mahdollisen muutoksen hinnoissa vähintään kuukautta ennen tällaisten muutosten siirtymistä jäsenen kuukausimaksuihin. Ilmoitus on esillä näkyvällä paikalla kuntosalin tiloissa. Hinnat tarkistetaan kalenterivuosittain.

 Nice & Guys varaa itselleen oikeuden muuttaa tämän sopimuksen etuja ja ehtoja ilmoittamalla siitä kuntosalin tiloissa tai muulla tavalla vähintään kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa.

 Kaikki erimielisyyden pyritään aina selvittämään ja neuvottelemaan hyvässä hengessä. Mikäli se ei jostain syystä onnistu, käsitellään tästä sopimuksesta johtuvat riitaisuudet Espoon Käräjäoikeudessa.

Muokkaa tietojasi

Muokkaa tietojasi tästä

Haluan tutustumaan

Tule tutustumaan tyylikkääseen Nice & Guys kuntosaliin. Tutustumiskäynti on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Tervetuloa!

Nice & Guys kuntosali Kauniaisissa

Kauniaistentie 7
02700 Kauniainen
asiakaspalvelu@niceandguys.fi
+358505257735

Meillä käy maksuvälineenä

Maksuvälineenä käy myös Edenred
Maksuvälineenä käy myös ePassi
Maksuvälineenä käy myös Smartum
Maksuvälineenä käy myös Eazybreak

Yhteistyössä:

 

Nice Gym - Naisten kuntosali Espoossa

© 2021 Nice & Guys | Tietosuojaseloste | Kaikki oikeudet pidätetään | Powered by Makum

Shopping Cart
Scroll to Top